1135 Budapest, Petneházy utca 55.
+ 36 1 413 7995
info@palyazatiras.net

Szolgáltatásaink

A Pályázatírás.net egy olyan online hírportál, amely azzal a céllal jött létre, hogy összefoglalja a pályázati lehetőségeket a pályázók számára, legyen az Ön vállalkozása KKV, azaz a mikro-, kis-, és középvállalkozás, vagy Nagyvállalat. Egy helyen megtalálja a legfrissebb pályázati híreket és pályázati közleményeket, mindemellett az aktuális, felfüggesztett és várható pályázatokat is.

Amennyiben hirdetni szeretne oldalunkon, kérem tekintse meg a Médiaajánlatunkban a lehetőségeinket!

Közvetített szolgáltatások:

·         Pályázatfigyelés, pályázati tanácsadás, és előminősítés

Hírlevél formájában tájékoztatás küldése az adott pályázati lehetőségekről és azok bemutatásáról, részletes leírásáról. Pályázati képesség elemzés, az adott pályázaton történő induláshoz szükséges feltételek megvizsgálása.

·         Pályázatkészítés és nyomon követés

Tapasztalt szakemberek segítik a pályázati anyag összeállításában, valamint a legelőnyösebb stratégia kialakításában. A benyújtott pályázatokat nyomon követik, folyamatos kapcsolattartással és tájékoztatással látják el a pályázókat.

·         Projektmenedzsment (PM)

A sikeres pályázati elbírását követően az elszámolási és projekt fenntartási időszakban, a támogatási szerződésben foglalt pályázói kötelezettségek teljesítésében (a projektmenedzsment szolgáltatás keretében) támogatjuk a sikeres pályázókat. Célja a pályázó elszámolási kötelezettség teljesítése, hogy ne csak a pályázat megírásáig legyen sikeres a pályázat, hanem a kivitelezésen át a megvalósításáig.

Bővebb információ az info@palyazatiras.net e-mail címen kérhető!