A Pályázatírás.net online hírportál, amely azzal a céllal jött létre, hogy összefoglalja a pályázati lehetőségeket a pályázók számára, legyen az Ön vállalkozása KKV, azaz a mikro-, kis-, és középvállalkozás, vagy nagyvállalat. Egy helyen megtalálja a pályázatírással kapcsolatos gyakorlati útmutatókat, legfrissebb pályázati híreket és pályázati közleményeket, mindemellett az aktuális, felfüggesztett és várható pályázatokat is.

Amennyiben hirdetni szeretne oldalunkon, kérem tekintse meg a Médiaajánlatunkban a lehetőségeinket!

Közvetített szolgáltatások:

Pályázatfigyelés, pályázati tanácsadás, és előminősítés

Hírlevél formájában tájékoztatás küldése az adott pályázati lehetőségekről és azok bemutatásáról, részletes leírásáról. Pályázati képesség elemzés, az adott pályázaton történő induláshoz szükséges feltételek megvizsgálása.

Pályázatkészítés és nyomonkövetés

Tapasztalt szakemberek segítik a pályázati anyag összeállításában, valamint a legelőnyösebb stratégia kialakításában. A benyújtott pályázatokat nyomon követik, folyamatos kapcsolattartással és tájékoztatással látják el a pályázókat.

Projektmenedzsment (PM)

A sikeres pályázati elbírását követően az elszámolási és projekt fenntartási időszakban, a támogatási szerződésben foglalt pályázói kötelezettségek teljesítésében (a projektmenedzsment szolgáltatás keretében) támogatjuk a sikeres pályázókat. Célja a pályázó elszámolási kötelezettség teljesítése, hogy ne csak a pályázat megírásáig legyen sikeres a pályázat, hanem a kivitelezésen át a megvalósításáig.

Bővebb információ az info@palyazatiras.net e-mail címen kérhető!