Pályázzon az új GINOP Plusszal!

Megjelent a napokban egy új pályázati kiírás, amelyen a mikro-, kis- és középvállalkozások indulhatnak. A pályázat azonosító kódja az alábbi:

GINOP Plusz-1.2.3-21.
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb régiókban”.

A pályázat lehetőséget teremt az Ön számára, ha vállalkozása Észak-Magyarországi, Dél-Alföldi, Észak-Alföldi vagy Dél-Dunántúli Régió valamely településén működik.

Teremtse meg a feltételeit annak, hogy cége számára új eszközöket szerezzen be vagy meglévő ingatlant építsen, korszerűsítsen, illetve akár át is alakítson! A kiírás nem zárja ki annak sem a lehetőségét, hogy meglévő céges ingatlant beruházás keretében átalakítson. Az ingatlanberuházás mellett a megújuló energiaforrások alkalmazására is lehet pályázni.

Kollégái számára igénybe vehet képzéseket, hogy naprakész tudással szolgálják ki a megrendelőket és emelje munkaerőpiaci értéküket egyénenként is. Továbbá van lehetőség szervezetfejlesztésre is a projekt keretein belül, hogy minél hatékonyabb és eredményesebb működést valósítsanak meg közösen.

Ha úgy látja, hogy termék vagy szolgáltatás keretében fejlesztésre van szükség, pályázhat tanácsadási szolgáltatásra, de vállalati arculatot is lehet formálni tanácsadás igénybevételével. A cég közép- és hosszútávú céljainak pontosításához, lehetőségeihez igénybe vehet stratégiai és vállalati tanácsadást.

A GINOP Plusz keretein belül információs technológia-fejlesztés is támogatott!

Ha a cége mérete megfelelő, a hátrányos helyzetű felsorolt régiókban VAGY a régiókon kívül eső szabad vállalkozási zónában a pályázat benyújtását megelőzően be lett jegyezve, van 1 lezárt üzleti éve, 3 fő alkalmazott a 2019-2020. évben, érdeklődjön Nálunk!

 A GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázat keretében 2022. január 17-től lehet benyújtani a támogatási kérelmeket.